Fietsroutes Huizen

Kies hieronder uw route vanaf TOP Huizen
Alle routes zijn bewegwijzerd of zijn eenvoudig te volgen via het fietsknooppuntennetwerk.

Home Dorpenroute 't Gooi 28,5 km

Startpunt: KP 77(vanaf TOP Huizen de Havenstraat terugrijden tot de kruising. Het bord is direct over de brug aan rechterzijde te vinden.

De te volgen knooppuntenreeks: 77 – 76 – 81 – 1 – 2 – 24 – 52 – 53 – 51 – 80 - 77

Korte uitleg rondje: een afwisselende route door de prachtige natuur van de regio Gooi & Vecht en verschillende echte Gooische dorpen waar u even kunt afstappen voor een museumbezoek, een apart winkelstraatje of uw lunch of diner in een van de vele mooie horecagelegenheden.

Plaatsen die onderweg worden aangedaan: Huizen, Laren en Blaricum.

Bijzondere bezienswaardigheden en attracties onderweg: Singer Museum, Geologisch Museum Hofland en de Gooise heide.

Horeca onderweg: o.a. Hotel de Witte Bergen, Theehuis ’t Bluk, Theetuin Eemnes.

Voor de route digitaal op kaart klik op onderstaande button.

<p>Het mooie oude centrum van Blaricum</p>

Het mooie oude centrum van Blaricum

Route digitaal
Home Heel de Heuvelrug ronde 7

Deze fietsronde is 36 km lang en gemarkeerd met zeshoekige ANWB bordjes. Ronde 7 is het zogenaamde Rondje Gooiland. Stap op de fiets en verken de mooiste plekjes van het uiterste noordelijke puntje van de Utrechtse Heuvelrug!

Startpunt route: aan de overzijde van de weg ter hoogte van de TOP zuil vindt u het eerste routebordje aan de lantaarnpaal.

Bezienswaardigheden onderweg: Zanderij Crailo, Spanderswoud, Schaapskooi Blaricummersheide, diverse heidevelden, Singer Museum Laren, Vestingstad Naarden, Bezoekerscentrum en VVV Naarden Vesting, Speelpark Oud Valkeveen.

Plaatsen die u onderweg aandoet: Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Naarden.

Horeca onderweg: Restaurants de Tafelberg in Blaricum, horeca centrum Laren, horeca Vesting Naarden, Horeca Oude Valkeveen e.a.

Klik op onderstaande button om deze route digitaal te volgen.

route digitaal
Home Zuiderzee Route LF 23a/23b

Korte uitleg route: let op, dit is een doorgaande route, geen ronde! LF 23a/23b Zuiderzee route (23a Kampen-A’dam, 23b A’dam-Kampen). De LF23 is een LF-route tussen Kampen en Amsterdam. De LF23 vormt, samen met de LF21 en LF22 de welbekende Zuiderzeeroute. U volgt onderweg de hierbij behorende rechthoekige bordjes met groen opschrift, deze is in twee richtingen aangebracht.

De totale lengte is zo’n 400 kilometer! Maar u kunt de route natuurlijk op verschillende manieren inkorten, bijvoorbeeld door te kiezen voor een variant.

Startpunt: pal voor de entree van parkeerplaats Nautisch Kwartier, aan de lantaarnpaal hangt het rechthoekige bordje met groen opschrift.

Horeca onderweg: diversen.

Route digitaal: u kunt de route ook op kaart op uw mobiel volgen. Klik daarvoor op de onderstaande button.

route digitaal